Matsedel

Matsedel:




VECKA: 18


MÅNDAG: Pasta med skinksås

                                                                                                                                                             

TISDAG : Curryfisk ugn, ris 


ONSDAG: 1 Maj ( lediga )                                                                                                                                                                                   


TORSDAG: Hamburgare med bröd, pommes, dressing ( ej pommes till Förskolan )                                                                    

                               

FREDAG: Potatis och purjolökssoppa, smörgås



VECKA: 19     


MÅNDAG: Persiljejärpar, kokt potatis och gräddsås


TISDAG: Fiskpinnar, potatismos och remouladsås


ONSDAG: Kalops. kokt potatis och rödbetor


TORSDAG :Kokt fläskkorv, rotmos och senap


FREDAG : Ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde


 

VECKA: 


MÅNDAG:                                                                 


TISDAG: 


ONSDAG: 


TORSDAG : 


FREDAG :   


VECKA     


MÅNDAG:                                             


TISDAG: 

 

ONSDAG:


TORSDAG: 

 

FREDAG:  

 


VECKA:


MÅNDAG:


TISDAG: 

                                                                                                               

ONSDAG :


TORSDAG:

 

FREDAG:   



VECKA:


MÅNDAG:


TISDAG:


ONSDAG:


TORSDAG:


FREDAG: 






Till varje måltid serveras sallad , knäckebröd och mjölk.

Måltiderna på våra skolor är till största delen lagade ifrån grunden.

Vi har minst 25% ekologiska/kravmärkta livsmedel

En viss del av köttet som serveras är närproducerat.

Fisken är MSC märkt

Virestadsfriskola har kostmöte med jämna mellanrum med vår lunchleverantör Guldkant Virestad AB


Maten på skolan /förskolan som serveras i Bråthult och Virestad lagas av Guldkant Virestad AB