Matsedel

Matsedel:

 

 

 

VECKA: Påsklovsmeny

 

MÅNDAG: Potatismos med korv

TISDAG : Pasta och körttfärssås

 

ONSDAG: Klyftpotatis, kassler med kall örtsås

 

TORSDAG: Pyttipanna och ägg

FREDAG: Långfredag

 

 

VECKA: 14

 

MÅNDAG: Annandag påsk

 

TISDAG: Fiskgryta med ris

 

ONSDAG: Stuvade makaroner serveras med köttbullar och ketchup

 

TORSDAG: Kyckling- och risgratäng

 

FREDAG: Hedvigsoppa serveras med mjukt bröd och ost

 

VECKA: 15

 

MÅNDAG: Gratinerad kassler på en bädd av tomatsås och ost serveras med ris

 

TISDAG: Panerad spätta serveras med remouladsås och kokt potatis

 

ONSDAG: Potatisbullar serveras med fläsk och lingon

 

TORSDAG: Grönsaksgryta serveras med ris

 

FREDAG: Tacosoppa med hembakat bröd

 

VECKA 16

 

MÅNDAG: Gratinerad kassler med ett täcke av ost och ananas

 

TISDAG: Panerad spätta serveras med klyftpotatis och remouladsås

ONSDAG: Potatisbullar serveras med fläsk och lingon

 

TORSDAG: Bulgur med grönsaks-/svampfräs och gräddfil

FREDAG: Tacosoppa

 

VECKA:

 

MÅNDAG:

 

TISDAG:

 

ONSDAG:

 

TORSDAG:

FREDAG:

 

 

VECKA:

 

MÅNDAG:

 

TISDAG:

 

ONSDAG:

 

TORSDAG:

 

FREDAG:

 

 

 

 

 

Till varje måltid serveras sallad , knäckebröd och mjölk.

Måltiderna på våra skolor är till största delen lagade ifrån grunden.

Vi har minst 25% ekologiska/kravmärkta livsmedel

En viss del av köttet som serveras är närproducerat.

Fisken är MSC märkt

Virestadsfriskola har kostmöte med jämna mellanrum med vår lunchleverantör Guldkant Virestad AB

 

Maten på skolan /förskolan som serveras i Bråthult och Virestad lagas av Guldkant Virestad AB