Matsedel

Matsedel:

 

 

 

VECKA: 38

 

MÅNDAG: Spagetti men köttfärssås och ketchup

TISDAG : Fiskgratäng med potatismos och varm dillsås

 

ONSDAG: Köttbullar med kokt potatis och brunsås

 

TORSDAG: Pasta med tomatsås

FREDAG: Kött- och grönsaksoppa serveras med hembakat bröd

 

 

VECKA: 39

 

MÅNDAG: Britts fläskgryta med kokt potatis

 

TISDAG: Snabba citronfisken med ris

 

ONSDAG: Guldkantnts lasagne med prima svensk nötfärs

 

TORSDAG : Studiedag

 

FREDAG: Tomatsoppa serveras med crème`fraîche och hembakat bröd

 

VECKA: 40

 

MÅNDAG: Pasta med skinksås

 

TISDAG: Curryfisk i ugn med ris

 

ONSDAG: Stek med kokt potatis, skysås och gele`

 

TORSDAG: Hamburgare med bröd, dressing och pommes

 

FREDAG: Potatis- och purjolökssoppa

 

VECKA 41

 

MÅNDAG: Persiljejärpar med kokt potatis, gräddsås och lingon

 

TISDAG: Fiskpinnar med potatismos och remouladsås

ONSDAG: Kalops med rödbetor och kokt potatis

 

TORSDAG: Kokt fläskkorv serveras med rotmos och senap

FREDAG: Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde

 

VECKA:

 

MÅNDAG:

 

TISDAG:

 

ONSDAG:

 

TORSDAG:

FREDAG:

 

 

VECKA:

 

MÅNDAG:

 

TISDAG:

 

ONSDAG:

 

TORSDAG:

 

FREDAG:

 

 

 

 

 

Till varje måltid serveras sallad , knäckebröd och mjölk.

Måltiderna på våra skolor är till största delen lagade ifrån grunden.

Vi har minst 25% ekologiska/kravmärkta livsmedel

En viss del av köttet som serveras är närproducerat.

Fisken är MSC märkt

Virestadsfriskola har kostmöte med jämna mellanrum med vår lunchleverantör Guldkant Virestad AB

 

Maten på skolan /förskolan som serveras i Bråthult och Virestad lagas av Guldkant Virestad AB