Bråthult

FRITIDS

Vintern håller i sig men fler och fler dagar är slaskiga och blöta. Och då behövs det extra kläder. Vi är ute varje dag och det är ett måste att ALLA barn har ett par torra vantar att ta på sig eller ett par extra byxor att ta på sig om man blir blöt.

Vi har fått in alla påsklovsschema. Blir det några ändringar för erat barn så vill vi att ni meddelar oss så snart ni kan. Vi beställer dagens mat kl.8.00, så det är ju synd om vi beställer för mycket mat.

Påsklovet följs av en studiedag den 3 april. Då är även fritids stängt. Hör av er om det är några problem.

För övrigt så jobbar vi mycket med hur vi ska var mot varandra. Att vi har en bra attityd och respekt mot varandra. Det är en hel del fula ord och miner som vi alla måste hjälpas åt att sluta med.

Vi önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!

Annie, Thye, Helle och Maria