Bråthult

FRITIDS

Ett litet prov på vit vinter fick väldig många barn att bygga och göra. Kort men skönt. Vänliga frivilliga använda fixardagen till att förbereda pulkabacken med skydd så barnen kan åka pulka när snön vänder tillbaka... och det gör den förhoppningsvis snart. Med blötsnön steg också behovet för extrakläder. Vi uppmanar verkligen alla att se till att det finns extra strumpor och byxor framför allt. Blöta handskar är inte varma alls så det också en bra idé med extra sådana. Det är så viktigt att få namn i sina kläder, speciellt handskar som lätt hamnar på fel plats och ofta liknar alla andra handskar.

OBS! Vi påminner om att skola OCH fritids har studiedag onsdagen den 6 december och således är stängt.

Är det någon som inte kan ordna barnomsorg den dagen, meddela oss snarast men senast på onsdag (29/11)

Hör vi inget utgår vi från att barnen är lediga.

Fritidshälsningar Thye, Annie och Helle