Solen

SOLEN

Nu har vi avslutat vårt vattentema och försöker att göra det som faller barnen in. Vi hittade ett recept på slajm, vi ville prova det. Att kladda med slajm var kul och kladdigt. Nu när det har varit så fint väder känner vi vill piffa upp kring vår utemiljö. Vi har planterar tagetesfrön inne i mjölkpaket som vi nu har planterat ut i en kruka ute. Vi har även planterat pelargonior i den stora plåtkrukan utanför gården, det blev jättefint, barnen hjälpte till att vattna.

Nu inför hösten kommer Solen och Paviljongen att byta lokaler med varandra, flytten kommer att ske innan vi stänger för semester. Vi önskar att föräldrar gärna kommer med förslag och idéer om hur vi kan inreda och dekorera de nya lokalerna inne på paviljongen för att göra det bra. Vi har funderat på att göra en myshörna efter flytten där vi tänkt använda en resormadrass, kuddar och filtar. Men tyvärr har vi ingen resormadrass, är det någon som har en resormadrass som bara står och inte används hemma så tar vi gärna emot den. Även andra bidrag som lampor och tavlor som inte används hemma mottages.

///Åsa, Gizi & Malin