Solen

SOLEN

Hej Solenföräldrar!

Vi har nu avslutat vårt tema med bondgårdsdjuren. Efter att ha pratat mycket om kon, grisen och hästen så har vi valt att gå vidare in på mer språksamlingar där vi kan dela upp barnen i grupper. Vi kommer också att ha veckans ramsa som vi även kommer att sätta upp i hallen så att även ni föräldrar kan prata om den hemma med era barn. Mer info om hur vi arbetar vidare med detta kommer!

Som en avslutning på vårt djurtema bakade vi lite fika och gjorde varm choklad. Sen gick vi ut och gick en promenad för att se om vi kunde hitta några hästar. Barnen tyckte det var både häftigt och lite läskigt när hästarna kom fram! Men det var härligt och uppskattades av både barn och personal!

En påminnelse- vi schemalägger personal efter era barns tider, därför är det viktigt att tiderna följs. Även att komma 10 minuter innan starttid kan köra ihop det lite ibland :-) tack för visad hänsyn!

Nu ser vi fram emot härliga vårdagar - och kanske framför allt mindre sjukdomar!

Hälsningar från

Malin, Mikaela, Åsa och Olena