Månen

MÅNEN

Hej på er!

Vi hälsar Hugo med familj välkommen till Månen!

Här på Månen väntar vi på våren och i väntan på den har vi planterat clementinkärnor för att se vad som kommer upp ur jorden. Nu hoppas vi att solen värmer gott så att all snö och kyla försvinner. Då det har varit full aktivitet i skogen med att gallra så passade vi på att titta på den stora skogsmaskinen när vi var ute. Vi har börjat göra lite påskpyssel och vi gjorde fina mikrofoner som skulle använda på vår mellofest. Förra veckan firade vi Ebba och Milian som fyllde år i februari med skön sång och chokladdoppad frukt.

I torsdags hade vi vår efterlängtade Mellofest! Barn och fröknar kom i fina glitter och glamour kläder. Det bjöds på snittar, salta pinnar och bubbel. Det spelades mellolåtar för fullt och många barn bjöd på härliga uppträden. Det blev en fantastisk fest!

Efter önskemål från föräldrar om att dela ut en adress- telefonlista så har det under veckan hängt en lapp i hallen som man har fått skriva upp sig på. Om det är någon som har missat detta så hänger den uppe fram till onsdag vecka 12 och sen kommer vi att dela ut den i slutet av veckan.

Nu har vi lite stilla börjat med inskolning på fritids av våra blivande skolbarn. Detta kommer att vara på tisdagar och med halva gruppen åt gången.

Med vänlig hälsning Ann-Marie, Jenny, Clara, Lena och Marina