Månen

MÅNEN

Vi jobbar vidare med bondgården och har börjat måla och skriva djurens olika delar. Barnen har mycket kunskaper kring våra bondgårdsdjur och visar intresse för att lära mer. I våra språkgrupper jobbar vi mycket med rim och ramsor, sammansatta ord och motsatta ord. Vi använder vårt verbala språk tillsammans med bildskapande, musik och digitala verktyg.

På gympan kommer vi att fokusera på lekar, i veckan startade vi med vår egengjorda lek, "Bondgården", fråga gärna era barn om vad vi leker för lekar. Tänk på att barnen älskar vatten och leker mer än gärna i alla vattenpölar, så bra ytterkläder, skor och lite extrakläder är ett måste så vi kan leka och ha kul. Från och med v 7 hälsar vi Marina välkommen till oss, hon ska jobba 100% på Månen. Hon har tidigare jobbat på förskolan i Bråthult.

Ann-Marie har semester v 6 och Sofia jobbar för henne.

Ann-Marie Jenny Clara Lena