Månen

MÅNEN

Nu går vi in i juni och välkomnar äntligen den riktiga sommaren. Vi har tillbringat ganska mycket tid att prata om regler, vad en regel är och varför de ska följas. Som alltid hade era barn många kloka tankar och åsikter. Vi tog även upp hur vi bemöter varandra och pratade länge. Vi har också hunnit med Förskolans dag. Då kom Fiskarna från Bråthult till oss för att fira. Det blev maskerad och vi gick på en form-runda i skogen där vi diskuterade färger och former, som avslutades med att alla fick medalj. Sedan fikade vi med glass och fruktsallad. Det verkade uppskattat och framför allt tyckte vi det var roligt att få besök.

Vi har fortsatt med vår planering och veckans höjdpunkt om vi frågar barnen är gympasalen. Där har vi blandat lite lekar med redskap. Härligt att se deras energi och glädje när vi är där.

Vi har varit och fikat i fikahålan där barnen även fick leka fritt. Det var mysigt!

I tisdags åt vi i grillkåtan, det gick jättebra och kommer absolut göras om fler gånger.

Vill även passa på att påminna om kvalitetsdagen 12/6.

///Mikaela, Lena och Clara