Fiskarna

Hej allesammans! Den här veckan har vi börjar komma in i våra nya rutiner med gruppindelningar och aktiviteter. Vi har gjort nya framsteg! Bockarna Bruse Teatern har varit här och haft en show. Med musik, instrument, sång och berättande fångade hon barnens intresse direkt. Den här veckan har vi också hunnit med att vara i skolgårdens skog, haft gympa och höstpysslat svampar.

Med tanke på hur vädret har varit på sista tiden, skulle vi vilja påminna er om att fylla på era barns hyllor med extrakläder. Det har hänt att vi blir blöta allt ofta. Vi vill också påminna om att det är föräldramöte onsdagen 18/10 kl. 17.30. Anmäl er gärna till en personal om vi kan komma. Vi ser fram emot denna kväll, ni är varmt välkomna!

/// Nina, Mathilda, Maria, Olena, Tina och Rebecka