Fåglarna

Nu har det gått ett par veckor igen! Vi har njutit mycket av det fina vädret! Toppen att era barn har så bra solskydd! Både kepsar och solkräm!

Den tredje torsdagen i Maj firas över hela landet, varje år förskolans dag. I år passade Fjärilarna och Fåglarna på att fira med vattenlek, mycket plask och bubblor blev det. Vi passade också på att kolla vad som händer om man häller vattnet genom ett papper, hur blöt man blir om fötterna när man står i vattnet och hur stor vattenpölen blir under kranen!

Vi har också firat en födelsedag, flera kompisar som bara växer och växer.

På tisdagarna har vi börjat gå till skogen allihopa. Då går vi hela förskolan till vår lägerplats. Där bygger vi kojor och kottdjur, gungar och leker med varandra. Mycket trevligt för alla inblandade!

Arbetet med vårt slott fortsätter. Nu håller vi på och gör färdigt det som barnen börjat på. Innan sommaren kommer vi att avsluta vårt projekt om Vargen och guldäpplet, hur avslutningen ska se ut är inte riktigt färdigt ännu...

///Tina, Olena och Hanna